Biarkan SUPER LIGHT MAGIC CLAY membantu anak-anak anda mengekspresikan kreativiti mereka

Zaman mak ayah kecil dulu mesti pernah main tanah liat/clay ni kan?

Pernah bagi anak anda main tanah liat?

super-light-magic-clay-dulu2

Tapi kalau anda masih ingat, tanah liat macam ni selalunya

Tanah liat jenis keras dan susah dibentuk

Melekit pada tangan dan susah nak kemas

Tinggalkan bau yang tak menyenangkan pada tangan, lantai dan aksesori lain

Betul tak?

Tapi jangan bimbang, anak-anak anda tak perlu guna tanah liat yang keras, melekit dan berbau tu lagi

 Kerana kini ada

SUPER LIGHT MAGIC CLAY

super-light-magic-clay

 

SUPER LIGHT MAGIC CLAY , tanah liat terkini yang  ringan, lembut, tidak berminyak dan tidak melekat pada tangan . Fungsinya sama seperti tanah liat dan playdoh

Bermain dengan Super Light Magic Clay ini tidak sukar kerana anak-anak hanya perlu menggunakan kemahiran jari-jemari dan imaginasi mereka untuk mengukir bentuk yang diingini

Bukan sahaja boleh membentuk kreativiti , tetapi juga bagus untuk perkembangan sensori dan kemahiran motor halus anak-anak

super-light-magic-clay-educational-toys

Siapa BudakeciK.com?

BudakeciK.com merupakan pembekal educational toys yang berkualiti , eco-friendly dan selamat,

dengan konsep ‘unlock your child’s potential’

Dan telah berdaftar dibawah syarikat Monza Elegant Resources

cropped-cropped-14079479_327702460953769_7150791101633506580_n.jpg

Kenapa anda harus memilih SUPER LIGHT MAGIC CLAY berbanding plastisin/tanah liat biasa di pasaran?

super-light-magic-clay-murah

SUPER LIGHT MAGIC CLAY ini sangat ringan. Kalau nak bayangkan, tekstur nya seperti ‘marshmellow’. Ringan dan didatangkan dengan bekas khas, jadi ia mudah untuk dibawa kemana-mana

Magic clay ini lembut, tidak berminyak dan tidak melekat pada tangan dan permukaan lain , jadi ia senang untuk dibentuk, tidak pecah dan tidak meninggalkan bau yang tidak menyenangkan pada tangan

Super Light Magic Clay ini juga bersifat melantun (bauncy). Selain boleh dibentuk menjadi kraf, ia juga boleh dibentuk dan digunakan sebagai bola!

Dalam set ini terdapat 36 warna bersama pelbagai aksesori lain, jadi kreativiti anak-anak boleh dikembangkan dan diolah untuk menghasilkan bentuk yang diingini

Dan paling magik, apabila 2 magic clay yang berlainan warna dicampurkan, ia akan membentuk satu warna lain yang baru. Menarik!

Kebaikan bermain SUPER LIGHT MAGIC CLAY

Selain untuk bermain, Super Light Magic Clay boleh dijadikan alat pembelajaran dan kreativiti yang mampu merangsang minda kanak-kanak untuk lebih berinovasi!

Anak-anak dapat buat kraf sendiri dan dijadikan perhiasan, sepeti key-chain, mini collectibles models (koleksi model-model mini) dan miniatur hiasan apabila magic clay dikeringkan

Dengan menggunakan kemahiran jari-jemari untuk membentuk, ia bagus untuk perkembangan sensori dan kemahiran motor halus anak-anak. Kemahiran-kemahiran ini penting dan diperlukan oleh anak-anak dalam bidang akademik dan kehidupan harian

Selain itu, dengan pilihan warna dan aksesori yang pelbagai, aktiviti ini boleh dilakukan bersama kawan-kawan dan ahli keluarga yang lain. Ini boleh mendidik anak-anak untuk mempunyai semangat bekerjasama dan memberikan cabaran kepada mereka dalam menunjukkan kebolehan mencipta sesuatu yang baru

“Super Light Magic Clay” sesuai untuk siapa?

SUPER LIGHT MAGIC CLAY sangat digalakkan untuk kanak-kanak berumur 4 tahun dan keatas kerana anak-anak di umur ini sudah pun mempunyai daya imaginasi , konsep membayangkan dan kemahiran untuk membina yang baik

Orang dewasa pun boleh menggunakan magic clay ini untuk bahan seni kraf dan play terapi.

Tak percaya? tengok testimoni di bawah

super-light-magic-clay-testimonisuper-light-magic-clay-testimoni-1super-light-magic-clay-testimoni-6
super-light-magic-clay-testimoni-2

super-light-magic-clay-testimoni-3

Anda boleh dapatkan set SUPER LIGHT MAGIC CLAY ini dengan harga RM50 sahaja

Dengan harga yang berpatutan , anak anda boleh mendapatkan permainan yang berkualiti tinggi dilengkapi dengan warna pelbagai dan acuan yang banyak

Whatsapp MAGIC CLAY dan hantar ke 019 266 4901

Whatsapp MAGIC CLAY dan hantar ke 019 266 4901

Whatsapp MAGIC CLAY dan hantar ke 019 266 4901

Untuk pembelian pantas, kami berbesar hati memberikan;

FLASHCARD MAGIC CLAY & JURNAL COMEL MAGIC CLAY secara PERCUMA untuk digunakan bersama bermain SUPER LIGHT MAGIC CLAY ini

super-light-magic-clay-freegift

Minta anak anda buat bentuk huruf dan haiwan seperti dalam FLASHCARD sambil mengajar anak menyebut huruf dan nama haiwan tersebut

Kemudian lekatkan bentuk huruf dan haiwan itu didalam JURNAL COMEL MAGIC CLAY 

Jadi, hasil kerja anak kita tadi boleh ditampal di dinding rumah atau di masukkan dalam fail

Selang beberapa hari kita tunjukkan kepada anak kita hasil kerja mereka

Tentu anak anak sangat suka sebab hasil kerja mereka masih utuh dan cantik walaupun selepas beberapa hari 

super-light-magic-clay-testimoni-5

SUPER LIGHT MAGIC CLAY <———- RM50

+

FLASHCARD  <———- free!

+

JURNAL COMEL  <———- free!

dengan harga RM50 sahaja

 super-light-magic-clay-testimoni-4

Berbaloi-baloi!

Untuk mendapatkan free gift menarik ini;

Whatsapp MAGIC CLAY dan hantar ke 019 266 4901 

Whatsapp MAGIC CLAY dan hantar ke 019 266 4901 

Whatsapp MAGIC CLAY dan hantar ke 019 266 4901

>>> Tawaran ini sah selagi stok masih ada <<<

Kalau kita boleh beli baju Kiko dan Ipad untuk anak kita, kenapa tidak Super Light Magic Clay ?

Pembeli tertinggi adalah dalam kalangan ibu bapa yang inginkan anak-anak mereka beralih daripada peranti mudah alih (gadjet) kepada permainan yang berbentuk fizikal seperti tanah liat

Jadi, kita macam mana?

Takkan kita nak biarkan anak kita ketinggalan?

Kenapa perlu berkira untuk perkembangan & pendidikan anak-anak?

Walaupun bermain SUPER LIGHT MAGIC CLAY nampak mudah, tetapi aktiviti ini sangat bagus untuk merangsang dan menajamkan daya kreativiti kanak-kanak

Kadang kala hasilnya cukup mengagumkan dan mampu menarik perhatian anak-anak sehingga tidak pernah berasa jemu walaupun bermain sehari suntuk

Saya jamin, anak anda pasti gembiran dengan SUPER LIGHT MAGIC CLAY ini dan tidak lagi berminat dengan gadjet dan televisyen

super-light-magic-clay-tanah-liatsuper-light-magic-clay-playdoh

Tips Penjagaan SUPER LIGHT MAGIC CLAY

  1. Jangan dicampurkan dengan air
  2. Selepas main, perlu kemas dan masukkan semula ke dalam bekas
  3. Jangan dibiarkan magic clay terdedah di luar lebih daripada 5 jam 

FAQ tentang SUPER LIGHT MAGIC CLAY

  1. Adakah SUPER LIGHT MAGIC CLAY ini selamat jika termakan?

=Walaupun ianya selamat dan non-toxic, tetapi magic clay ini tidak boleh dimakan. Pesan kepada anak dan pemantauan dari orang dewasa sangat penting

  1. Berapa lama boleh tahan?

= Tahan lama dan boleh digunakan berulang kali selagi pengguna SUPER LIGHT MAGIC CLAY menjaganya dengan baik dan mengikut tips yang dicadangkan

  1. Adakah magic clay boleh dicampurkan dan boleh dipisahkan semula?

=Apabila 2 magic clay yang berlainan warna dicampurkan, ia akan membentuk warna lain yang baru. Warna baru ini adalah kekal dan tidak boleh dipisahkan kembali mejadi warna asal

  1. Apa akan jadi jika magic clay dibiarkan di luar lebih daripada 5 jam?

=Magic clay akan kering dalam bentuk itu secara kekal (tetapi tidak keras) jika dibiarkan di luar lebih daripada 5 jam. Jadi, ia boleh dijadikan bahan kraft seperti barang perhiasan, jewellery kanak-kanak, keychain atau miniatur hiasan apabila dikeringkan

super-light-magic-clay-resepi-playdoh

Jadi, sebelum beli permainan, fikir dulu

Adakah permainan tersebut boleh merangsang minda dan fizikal

atau

sekadar tekan button, keluar bunyi, dah~~

Sebab di luar sana ada banyak permainan yang menyeronokkan, tetapi tidak merangsang fizikal dan minda anak2 (entertaining but not stimulating), semata-mata dijual atas nilai komersial

Jadi, tunggu apa lagi, rebut tawaran SUPER LIGHT MAGIC CLAY bersama free gift 

Whatsapp MAGIC CLAY dan hantar ke 019 266 4901

Whatsapp MAGIC CLAY dan hantar ke 019 266 4901

Whatsapp MAGIC CLAY dan hantar ke 019 266 4901

>> Tawaran ini sah selagi stok masih ada <<<

Dapatkan SUPER LIGHT MAGIC CLAY untuk anak anda sekarang!

images

click for more toys

===> https://www.facebook.com/budakecikshop/

click for toys recommenced for age 0-12months

===> https://www.facebook.com/pg/budakecikshop/photos/?tab=album&album_id=525159527874727

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *